• Lorem ipsum

Onderjurk-online.nl is een webwinkel gericht op je dacht het waarschijnlijk al: Onderjurken. Onderjurken-online.nl is onderdeel van Sliponline.nl Wij hebben een uitgebreid assortiment aan onderjurken & onderrokken wat wij constant blijven uitbreiden met nieuwe artikelen, waneer we deze tegenkomen. Zodat wij aan jouw wensen kunnen blijven voldoen, kun je iets niet vinden? Laat het ons zeker even weten.

 

Betrouwbaar, al meer dan 40 jaar

Sliponline is gestart met de verkoop van ondergoed, nachtkleding & onderjurken op diversen markten in Noord-Brabant en Limburg. Sliponline is een echt familiebedrijf, gestart in 1978, wat van vader op zoon is over gegaan. Het bedrijf bleef steeds verder door groeien en ook het assortiment werd steeds verder uitgebreid. In 2007 is Sliponline.nl opgericht, en op dit moment staan er al ruim 1600+ producten op de webwinkel, waarvan onderjurk-online.nl nu onderdeel is. De familietraditie word verder voortgezet, met de versterking van onze zoon.

 

Goede service en makkelijk te bereiken

Goede service en een hoge mate van persoonlijk contact vinden we heel belangrijk binnen Sliponline. Dit proberen wij heel graag aan u over te brengen en dit horen wij dan ook vaak terug. Bekijk voor reviews en beoordelingen van andere klanten over onze websites op https://kiyoh.nl/sliponline_nl/ .Heeft u een vraag bekijk dan eens onze meest gestelde vragen pagina, voor de meest gestelde vragen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch, per e-mail of chat te bereiken, kijk voor onze contactgegevens op de ‘contact’ pagina. Dan  helpen wij jou zeker verder.

 

Ons Team

Frans, Magazijn en Logistiek


Frans is 43 jaar geleden begonnen met markten in Noord-Brabant en Limburg . Maar door de drukte online zijn we sinds 1 mei 2019 hiermee gestopt. Frans zorgt dat het magazijn georganiseerd blijft (een hele klus is dat) en alles op voorraad is. Door deze 40 jaar ervaring kan hij jou ook helpen met het juiste advies. En natuurlijk pakt hij ook een deel van alle pakketten in.

 

Franca, Klantenservice

Franca is heel vaak diegene waar je contact mee heeft via de telefoon of mail. Franca zorgt dat je snel en persoonlijk de informatie krijgt via de mail en zo nodig ook het juiste advies. PS: Ze houdt heel erg van complimentjes dus laat het haar even weten wanneer je tevreden bent.

 
 

Niels, Marketing

Niels is ~7 jaar geleden in het bedrijf gekomen, hij is verantwoordelijk voor het marketing en technisch gedeelte in het bedrijf. Met zijn passie voor SEO en marketing verbeteren we de website continu, zodat we je op de beste manier kunnen helpen. Hiernaast helpt hij regelmatig met het verwerken van de pakketten.